+90 212 288 60 60

AC/DC ELEKTRİK

AC/DC ELEKTRİK Logo

Kesintisiz Güç Kaynaklari basta olmak üzere, Kuru Tip Aküler, Jel Aküler, Ni-Cd Aküler, Servo Voltaj Regülatörleri, Statik Voltaj Regülatörleri, Akü Sarj Redresörleri, Marine tip Akü Sarj Redresörleri, SMPS Güç Kaynaklari, Sinüs ve Modifiye Sinüs Invertörler, Kombi Güç Kaynaklari, Kepenk Güç Kaynaklari, AC Motor Hiz Kontrol Cihazlari, DC Güç Kaynaklari, Kuru tip Trafolar, AC/DC Güç Kaynaklari, DC/DC Konvertörler, Frekans Konvertörleri, Kablolu TV Güç Kaynaklari, Telekom Güç Kaynaklari, Izolasyon Trafolari ve Ayarli Varyak Sistemlerinin arastirma, gelistirme, üretim, ithalat, ihracat, satis ve satis sonrasi teknik servis hizmetlerini vermek amaciyla 2000 yilinda kurulmustur.

Kuruldugu günden bu yana %100 müsteri memnuniyeti ilkesini sadece müsterileri için degil, tedarikçileri, çalisanlari, bayileri ve çözüm ortaklarini da kapsayacak sekilde uygulamis ve olusturdugu bu iliskiler potansiyelinin AC/DC‘nin gerçek gücü olduguna inanmistir.

AC/DC, yöneticileri ve çalisanlari ile her zaman hem iç iliskilerinde hem de dis dünyaya açilan tüm iliskilerinde dürüstlügü, açikligi, dogrulugu olmazsa olmaz ilkeleri olarak görmüstür.

AC/DC 'nin önde gelen hedeflerinden biri; müsteri gereksinimleri ile beklentilerinin karsilanmasi ve asilmasina yönelik olarak güvenli, uluslararasi standartlar ile uyumlu, müsteri için gerçek ekonomik ve teknolojik üstünlükleri olan ürünlerin satis, servis ve bakim hizmetlerini vermektir.

AC/DC, yenilenebilir enerji kaynaklarinin kullanimini, enerji tasarruf sistemlerinin gelistirilmesini, teknolojik yenilikler yapmayi ve yapilan diger yenilikleri izlemeyi, dogaya, insana ve insani olana saygiyi, sürekli yenilenmeyi kurumsal ilkeler haline getirmistir.

AC/DC, sektörel deneyimi, mühendislik birikimi, arastirmaci ve çözüme odakli yaklasimi ile müsterilerinin güç elektronigi konusundaki özel ihtiyaçlarina da çözüm üretir.

Bu ihtiyaçlar; standart ürünler ile çözüm bulunamayan, ARGE çalismalari gerektiren, tanimlanan özelliklerde ve müsteriye özel adetlerde üretilen özel tasarimlardir.

Pek çok ilke imza atan, teknoloji ve kalite konusunda çok hassas olan AC/DC, ticari basarisinin yani sira, güç elektronigi sektörüne ve teknolojiye yaptigi öncü çalismalar ile de takip ve takdir edilmektedir.

AC/DC, sürekli gelisimi hedefler… ve bunun için yogun egitim ve arastirma faaliyetleri yürütür.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AC/DC ELEKTRİK

: +90 212 320 2007

: 0 212 320 20 09

: Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat : 5 No : 146 34384 Okmeydanı

  • Üretici

  • Satıcı

  • İthalatçı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol