+90 212 288 60 60

ATEKSİS

ATEKSİS Logo

Tv yayin teknolojileri, Güvenlik sistemleri, Telekomünikasyon, Medikal Çözümler ve Profesyonel A/V Sistemleri için tercih edilen teknoloji çözüm saglayici ve sistem entegratörüdür. Merkezi Istanbul’da olup, Tuzla Serbest Bölge’de depolari, Ankara’da subesi, Bakü, Moskova ve New Jersey’de yerel sirketleri, Astana, Asgahabat ve Erbil’de bölge ofisleri bulunmaktadir.

Her bir is birimi, dinamik bir mühendis ekibi tarafindan desteklenen, islerinde tecrübeli yöneticiler tarafindan yönetilmektedir. Müsterilerinin özel teknolojik gereksinimlerini karsilamak amaciyla bünyemizde IT ve Yazilim Gelistirme ekipleri olusturulmustur.  Gelistirilen yazilimlar Duetron markasi altinda, is ortaklarimizin hizmetine sunulmaktadir.

Grubumuz bünyesinde sadece profesyonel ürün saglayici olarak hizmet veren Teknomaks Teknoloji Dagitim Sirketi, Bosch Güvenlik Sistemlerinin ürünlerinin Türkiye pazarinda satisini yaklasik 100 is ortagiyla birlikte yapmaktadir. Diger taraftan  global olarak hizmet veren e-ticaret sistemimiz Eproav.com profesyonel kullanici ve kurumlara ihtiyaci olan ürünleri en uygun kosullarla saglamaktadir.

Müsteri memnuniyetimiz, is modelimizin temelinde olmakla birlikte, tek elden çözümler sunan eksiksiz bir teknoloji saglayicisi olarak is ortaklarimizla uzun vadeli iliskiler gelistirmeye devam ediyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ATEKSİS

: +90 216 425 9966

: +90 216 425 99 70

: Şerifali Mah. İbrahim Hakkı Sk. No: 34 34775 Dudullu / Ümraniye

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Bayi

1
E-Bültene Abone Ol