+90 212 288 60 60

AHY Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

AHY Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Logo

 

BIZI TANIYIN

20 yila yakin sirket tecrübesini gelecege yatirimlariyla birlestiren ve yüksek yetkinlik seviyesini lider personel kadrosuyla pekistiren Ahy elektrik temelleri; 2000 yilinda kurulan EFE ELEKTRIK Sektörel güçlerini AHY ELEKTRIK çatisi altinda birlesen ; ileriye dönük planlama, etkin yönetim sistemleri ve teknolojik gelisim sürecine basariyla girmis, ulusal ve uluslararasi yüksek nitelikli ve motivasyonlu bir olusum içerisinde yoluna devam etmektedir.


 

“UZUN SÜRELI ILISKILER KURMAYI HEDEFLIYORUZ”

Günümüz rekabetçi ortaminda siz müsterilerimiz için; en ileri mühendislik teknolojisi ve uygulamalarini yillar boyunca edindigimiz bilgi, beceri ve tecrübeyle birlestirerek, müsteri odakli çalisma anlayisimiz, esnek yönetim yaklasimimiz ve kanitlanmis yönetim prosedürlerimiz ile üstün kalite performansimiz üzerine insa ettigimiz kusursuz deneyimle her beklentinizi karsilamayi ve bunu her geçen gün asmayi hedefliyoruz. Kuruldugu günden itibaren sürekli büyüyen firmamiz; faaliyet alanlari, müsteri iliskileri, gelisen uzman kadrosu, insana, çevreye, toplumsal degerlere verdigi önem ve tüm bu alanlardaki sinirsiz enerjisiyle sektörünün çok önemli bir çözüm merkezi markasi haline geldi.

“GELECEKTE EN IYISINI ELDE ETMEK IÇIN BURADAYIZ”

Bulundugumuz sektörde deger yaratan öncü firma siralamasinda ilklerden olan AHY olarak; dogal kaynaklari verimli kullanmak, çevreye saygiyi ve korumayi görev bilmek, bu degerlerin gelecek nesillerce de yasanmasina öncülük etmek, sektörel faaliyetlerden kaynaklanan çevre etkilerini tespit ederek bunlari en dogru sekilde yönetmek, ulusal ve uluslararasi kanun, yönetmelik ve mevzuatlara uyarak toplumun gelisimini, çagdaslasmasini esas alarak projelerimizde is güvenligi, çevre ve kalite politikalarina uymayi esas aliyoruz.

“HEDEFIMIZ BEKLENTILERI KARSILAMAK DEGIL, ONLARI ASMAKTIR”

AHY olarak, ana faaliyet konumuz elektrik kapsaminda, çok sayida, nitelikli uluslararasi ve ulusal projede elektrik-mekanik sistemlerin uygulama sorumlulugunu basariyla yerine getirerek, projenizi sizin kadar önemsiyor ve sahipleniyoruz. Sektöründe tek lider elektrik firmasi olmayi, malzeme ve hizmet tedarikçileri ile güvene ve karsilikli kazanca dayali sürdürülebilir iliskiler kurarak yalin ve kilit bir konumda kalmayi, projelerimizde verimli bir risk ve maliyet yönetimi ile sürdürülebilirligi amaçliyoruz. Siz müsterilerimizin basarilarini arkasinda degil yaninda el ele birlikte desteklemeyi planliyor ve bunu basariyoruz.

Fabrika, bina toplu konut, hastane, okul, is merkezi, alisveris merkezi gibi birçok tesisin A.G., Y.G., zayif akim sistemlerinin anahtar teslimi kurulusunu projelendirmis ve uygulamistir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AHY Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

: -

: -

: Esentepe Mah. Yıldıztabya Cad. No:9/A Eyüpsultan

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol