+90 212 288 60 60

ÇANAKÇILAR SERAMİK / CREAVİT

ÇANAKÇILAR SERAMİK / CREAVİT Logo

Türkiye’nin Global Banyo Markasi Creavit’in Geçmisi 1960’li Yillarin Basina Kadar Uzaniyor. 1960’li Yillarin Basinda Küçük Bir Atölyede Mehmet Çanakci Ve Mithat Çanakci Kardesler Tarafindan Zonguldak Gökçebey’de Kurulan Çanakcilar Sirketler Grubunun Lokomotif Markasi Creavit Bugün 65’ten Fazla Ülkeye Ihracat Yapan Bir Marka.

Yurt içinde ve yurtdisinda 65’i askin ülkenin tüketicilerini seramik saglik gereçleri, banyo mobilyalari, armatürler basta olmak üzere banyo ve islak mekân ihtiyaçlarina yönelik genis ürün gamiyla bulusturuyor. Creavit için, küresellesen dünyamizin dört bir yanindaki tüketicilerin güvenine nail olmak, mutlu anlarina eslik etmek ve evlerinin kalbi olan banyolarinda yer almak en büyük mutluluk kaynagi.

Hiç bitmeyen bir devinim içerisinde 1960’li yillardan itibaren tüketicileri en iyi ile bulusturma hedefinde olan Creavit, her geçen gün kendimizi yenileyerek gelecege yürüyoruz. Süphesiz ki bu yürüyüste en büyük gücümüz tüketicilerimiz için kaliteli üretim vaadini eksiksiz yerine getirmemizi saglayan bu cografyanin çaliskan insanlari, teknoloji ile desteklenen üstün üretim kabiliyetimiz, tasarim ve inovasyon gücümüzdür.

200 bin m²’lik kapali üretim alaniyla sektöründe tek lokasyonda kurulu en büyük tesislerden birisi olan Gökçebey ve 80 bin m²’lik Devrek tesisleri uluslararasi birçok organizasyon tarafindan ödüllere layik görülen kusursuz ürünlerin yaratildigi üretim merkezleridir.

Tüketici ile her zaman en iyi ve en estetik ürünleri bulusturma ilkesiyle yasamin her noktasinda hayati kolaylastiran inovasyonu banyolara entegre ederek konfor alanlarini genisletiyor, banyo deneyimini daha keyifli hale getirmek için çalisiyoruz.

Kuruldugumuz ilk günden bu yana çevresel bir bilinçle hareket ediyoruz. Atik isiyi enerjiye dönüstüren ilk firma olarak, üretim tesislerimizde baslattigimiz doga hassasiyetimizi ürünlerimize de yansitmanin mutlulugu içerisindeyiz.

Günlük yasamda suyun en çok kullanildigi islak mekanlar için üretim yapmanin bilinciyle hareket ederek, su israfini önleyecek ürünler gelistiriyoruz. Su tasarruflu ürünler gelistirmenin yaninda tesislerimizde olusturdugumuz botanik alanla, dogaya saygimizi sunuyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek, temiz bir çevre ve yasanabilir bir dünya için ‘’Suyun Kiymetini Bil!’’ diyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇANAKÇILAR SERAMİK / CREAVİT

: 0212 275 47 72

: Mecidiyeköy, Lati Lokum Sokak

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İthalatçı

  • Genel Dağıtıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol