+90 212 288 60 60

SERANİT - VANUCCİ

SERANİT - VANUCCİ Logo

Sinpas GYO, insaat sektöründe 1974 yilindan bu yana uzmanlik, güven, kalite, özgünlük, doga ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükselen Sinpas’in, kurumsal yönetisim ilkelerini hayata geçirmek ve sermayesini tabana yaymak amaciyla 2007 yilinda kurulmustur. Sinpas GYO kurulurken, Sinpas’in devam eden bazi projeleri Sinpas Yapi adi altinda yasamina devam etmis, farkli projeler de hayata geçirilmistir.

Iki sirketin de bugüne kadar hayata geçirdigi projelerin tümünde çocuklara güzel yarinlar birakmak amaciyla çevreyle barisik, mavi ve yesille iç içe dogal yasam alanlari sunmak birinci önceliktir. Her proje; konsepti, mimarisi, peyzaji ve sosyal donatilariyla ayri ayri yorumlanmakta ve çevresiyle uyumlu oldugu için de yer aldigi alana deger katmaktadir.

46 yillik yolculugunda her adimini en iyiye ulasma ilkesiyle atan Sinpas Grubu'nun basarisinin arkasindaki itici güç, yenilikçi vizyonu, güvenilirligi ve özgünlügü olmustur.

Sinpas Grubu, Gayrimenkul Gelistirme, Sanayi, Hizmet, Finans ve Enerji sektörlerinde 28 sirket ve 3.000'den fazla çalisaniyla bu sektörlere öncülük etmis ve birçok gelismeyi baslatmistir.

Almanya'dan Gürcistan'a, Suudi Arabistan'dan Umman'a dünyanin birçok ülkesinde faaliyet gösteren Sinpas Holding, bugün dünya genelinde toplam 80 ülkeye ihracat yapacak bir büyüklüge ulasmistir.

Ihracat hacminin %52'sini Avrupa, %42'sini Asya ülkeleri ile gerçeklestiren Sinpas Grubu, Kuzey Amerika'dan Güney Amerika'ya, Afrika'dan Avustralya'ya kadar farkli kitalarda birçok ülke ile is birligi yaparak küresel vizyonunu en güçlü sekilde ortaya koymaktadir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SERANİT - VANUCCİ

: 444 70 71

: -

: Sultantepe Mahallesi Hüseyin Baykara Caddesi No:1 Üsküdar

  • Üretici

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol