+90 212 288 60 60

GRANİSER SERAMİK

GRANİSER SERAMİK  Logo

1997 yilinda; kalite yönetimi ve müsterilerine hizmet noktasinda mükemmelligi amaçlayarak
dürüstlügü ilke edinen,

çalisanlariyla ve dinamik yapisiyla genç bir kurum olan Graniser, hizla büyüyerek Türkiye’nin lider seramik karo üreticileri arasina girmistir.

Izmir’de genel merkezini konumlandirmis; izmire 70km mesafedeki Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasiyla toplamda 22 milyon m2 üretim kapasitesine (11 firin ve 20 üretim bandi) sahip Graniser, Çesitli ebat ve tasarimlarda yaklasik 5.000 çesit tek ve çift pisirim duvar karolari ile yer karosu ve sirli granit üretip satmakta ayrica dekor, bordür üretmekte ve kurdugu satis noktalari ile dünyanin farkli yerlerindeki müsterilerine hizmet vermektedir. Grubun yaklasik 1.100 çalisani bulunmaktadir.

Müsterilerinin her birini özel olarak degerlendiren, çalisanlarinin tecrübelerini yansitarak çözümlemelere giden Graniser, onlarin maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Kalite kavrami Graniser ile bütünlesmistir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayisi ile üretilmektedir. Kurulusundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasindaki iddiali yatirimlari Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmistir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdigi hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layikiyla yansitan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anilmaya baslamistir.

Graniser, geldigi noktada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadir. Graniser; dünya pazarlarinda edindigi bu tecrübesini kendisine güven noktasinda oldukça degerli bir teminat olarak görmektedir.

Tüm bu özellikleri, Graniser ’i satis hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklilik ve uluslararasi konumu açisindan sektördeki öncü firmalar arasina tasimistir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GRANİSER SERAMİK

: +90 232 486 5070

: +90 232 486 11 55

: Halkapinar Mahallesi 1203/11 Sokak Megapol Çarsi Kule No: 5-7 23. Kat No: 231 Konak

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İthalatçı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol