+90 212 288 60 60

ÇİMSTONE

ÇİMSTONE Logo

1990’li yillarda Kuvars minerali yenilikçi bir teknolojiyle, dünyada yüzeylere farkli bir görünüm kazandiran bir ürün olarak öne çikti.

1996 yilinda baslayan faaliyetimizle biz de dünyanin ilk nesil kuvars yüzey kaplama malzeme üreticileri arasinda yerimizi aldik. Türkiye’de henüz bilinmeyen ve pek çok avantaji mimarlik ve dekorasyon sektörüne tasiyan ürünlerimizle sektörün kurucu markasi olduk. O günlerden beri ülkemizde kuvars yüzey kaplama malzemeleri “Çimstone” adiyla anilmaya basladi.

Bir sektöre adini veren marka olmanin sorumluluklarini her zaman büyük bir ciddiyetle tasidik. Sektörünü insa eden, öncü marka olarak ürün kalitesini, çesitliligini ve estetik egilimleri biz belirledik. Her faaliyetimizle sektörün gelecegine sekil verdik.

 

Bugün Türkiye kuvars sektörünün gelisimi, pazarin boyutlari, üretim yapan marka sayisi bizim için iftihar tablosu. 

Öncü olmanin geregi olarak her kosulda yatirimlarimizi ve faaliyetlerimizi sürdürerek ülkemize ve sektöre inancimizi ortaya koyduk. 2020 yilinda devreye aldigimiz, en son Breton teknolojisi sahibi 2.  üretim hattimiz,  ABD ve Ingiltere’de kurulu satis ofislerimiz, 40’in üzerinde ülkede banyo ve mutfaklari süsleyen ürünlerimiz ile kuvars dünyasinda söz sahibiyiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇİMSTONE

: +90 232 472 0272

: -

: 6170/1 Sokak No: 5, Isikkent 35070

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol