+90 212 288 60 60

ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş.

ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş. Logo

Çakmak Yapi olarak 1992 yilindan bu yana, ithal yapi malzemeleri sektöründe perakende ve proje satisi alaninda çalismalarimizi sürdürüyoruz.

Prestij sahibi, alaninda markalasmis birçok firmanin Türkiye temsilciligini Istanbul, Kadiköy – Kalamis’ta bulunan merkez ofisimizden ve Türkiye genelinde bulunan aktif 22 bayimiz ile yürütmekteyiz.

Kuruldugumuz yillarda, yalnizca seramik/porselen seramik ithalat ve satisini yaparken pazar ihtiyacina yönelik olarak yillar içerisinde ürün çesitliligimizi arttirarak büyüdük.

1993 yilinda Ispanyol Ceramicas Aparici markasinin Türkiye temsilciligi ve genel distribütörlügünü üstlendikten çok kisa bir süre sonra büyük projelerde adindan söz ettiren firma olma basarisini elde ettik.

Güncel olarak 11 farkli markanin Türkiye’de tek yetkili temsilcisi ve distribütörlügü ile birlikte, Avrupa’dan yilda ortalama 25 farkli markanin ithalatini gerçeklestiriyoruz.

Agirlikli olarak ithal banyo malzemeleri üzerine satis ve pazarlama yapan firmamiz, 2015 yilina kadar uygulama hizmeti sunmuyordu. 2015 yili Ocak ayinda anlasma saglayarak, Türkiye distribütörlügünü üstlendigimiz Tecnocemento isimli markamiz ile anahtar teslimi çalisma firsatini yakaladik. Müsteri güven ve memnuniyetinin önemini bilerek, artik siva malzemesi uygulamasi yapiyoruz. Beton görünümlü, %70 çimento esasli siva malzemesi olan Tecnocemento ile farklilik yaratarak, yasam alanlarinin her bir noktasina hitap etmeye basladik.

Kisacasi müsteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun ürün ve hizmetlerini sunarak tercih edilen lider marka olma vizyonumuzu gerçeklestirdik.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş.

: 0216 418 32 72

: -

: Fenerbahçe Mah. Cengiz Topel Sok. Humbaracı Apt. No:1/4 Kalamış Kadıkö

  • Distribütör

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol