+90 212 288 60 60

ERGO YATAK

ERGO YATAK Logo

Ergo Yatak 1991 yılından bugüne Türkiye'nin en eski yatak üreticilerinden biridir. Ergo patentiyle Türkiye'ye ergonomi kavramını kazandırmış ve ezberleri kökten bozmuştur. Çankırı / Korgun Organize Sanayi Bölgesinde 20.000 m2 lik modern ve hijyenik üretim tesisinde çeyrek asırlık tecrübe bilgi ve deneyimiyle yatak baza ve başlık üretmektedir.

Ergo, bugüne kadar milyonlarca yatak ve baza üretmiş, koşulsuz müşteri memnuniyeti bilinciyle kendini sürekli yenileyerek ahlaki pusulası hiç şaşmadan Türk yatak sanayisinin uyku kültürüne yön veren markası olmuştur. Ergo'da bizler; ürettiğimiz her yatakta müşterilerimizin ortalama 8 saat dinleneceği bilincine ulaşmış, yılların getirmiş olduğu ustalık deneyimimizi, en iyi hammaddeleri özenle seçerek, yüzlerce teknolojik materyalle birleştiriyoruz.

Yaşamınızın üçte birini; konforlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeniz için, gündüzümüzü gecenize katıyoruz. İşte bu yüzden bu katalogda sadece ürünlerimizle tanışmakla kalmayacak, uyku ürünleri sektörünü derinden etkilemiş ergonomi kültürünün izlerini de görmüş olacaksınız.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ERGO YATAK

: +90 376 343 1298

: -

: Büyük OSB Mahallesi G Caddesi No:4 - Korgun

  • Üretici

  • Bayi

1
E-Bültene Abone Ol