+90 212 288 60 60

JOHNSON CONTROLS KLİMA VE SOĞUTMA

JOHNSON CONTROLS KLİMA VE SOĞUTMA Logo

Binalarınızın bir amacı var. 

İnsanların yaşayabileceği veya çalışabileceği yerlerdir. Öğrenme veya şifa için tesisler. Eğlence ve alışveriş mekanları. Somut malların veya görev açısından kritik verilerin özel olarak depolanması için siteler. Binalarınızın çok çeşitli işlevleri vardır; misyonunuzun merkezinde yer alırlar. 

Johnson Controls burada devreye giriyor ve en önemli sonuçların elde edilmesine yardımcı oluyor. Eksiksiz sistemler ve dijital çözümler sayesinde binalarınızı daha akıllı hale getiriyoruz. Daha akıllı bir bina daha güvenli, daha konforlu, daha verimli ve nihayetinde daha sürdürülebilirdir. En önemlisi, daha akıllı binalar, benzersiz görevinize daha yoğun bir şekilde odaklanmanızı sağlar. Halkınız için daha iyi. Alt satırınız için daha iyi. Gezegen için daha iyi.

Johnson Controls, biz'1885 yılından beri akıllı binalar yapıyor ettik ve bizim yetenekleri, yenilik tecrübesi ve global erişim derinliği beri artıyor. Bugün, dünyanın en büyük yapı ürünleri, teknolojileri, yazılımları ve hizmetleri portföyünü sunuyoruz; bu portföyü insanların yaşadığı, çalıştığı, öğrendiği ve oynadığı ortamları dönüştürmek için işe koyduk.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: JOHNSON CONTROLS KLİMA VE SOĞUTMA

: -

: +90 216 636 5300

: Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:2 Akkom Ofis Park 3. Blok Kat:5-6

  • Üretici

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İthalatçı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol