+90 212 288 60 60

DMD PROJE GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.

DMD PROJE GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.  Logo

DMD Proje Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., DMD FLOOR markası ile PVC Zemin Sistemleri ve PVC Duvar Kaplaması ürünlerini pazarlama satış ve uygulama, İthalat ve ihracat faaliyetlerini sürdürmek üzere İstanbul’da kurulmuştur. Ankara ve Çukurova Bölge Müdürlük ofisleri ve Türkiye’nin çeşitli metropol şehirlerinde bayi ağı ile kuruluşundan itibaren deneyimli pazarlama, satış ve uygulama ekibi, teknik kadrosu ile özverili, titiz çalışmalarıyla ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile firmamız gelişimini devam ettirmektedir.

Eğitimli ve seçkin pazarlama ve satış kadrosu,
Güçlü ve deneyimli teknik kadrosu,
ISO 9001, ISO 14001 ve CE Standartlarına sahip malzemeleri ve taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi sayesinde, PVC Zemin ve PVC Duvar kaplaması ürünleri ile Türkiye sektöründe güvenilir ve kaliteli bir firma olmaya devam etmektedir.
Kuruluşundan itibaren, müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız yönetici ve çalışanlarıyla birlikte bu ilkeye sadık kalarak tüm çalışmalarına ile aynı hassasiyet ile devam etmektedir.
Deneyimlerimiz ve çalışma prensiplerimizle esnek zemin ve duvar kaplamaları ile ilgili her türlü taleplerini yerine getirmek için hizmetinizdeyiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DMD PROJE GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.

: +90 212 428 0020

: Zafer Mah.120 Sok. No:23/4 Esenyurt

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol