+90 212 288 60 60

Koins Asansör

Koins Asansör Logo

Uzun yillar süren egitim ve mesleki tecrübelerden sonra, 1997 yilinda kurulan firmamiz. Dikey tasimacilikta Asansör ve Yürüyen Merdiven ile Endüstriyel Otomasyon konularinda faaliyet göstermis ve kisa zamanda, her iki dalda da AKMETAL markasi adi altinda Türkiye'de ve yakin çevresindeki pazarlarda aranilan ve güvenilen bir marka haline gelmistir. 2002 yilina girerken, Kurum Kimligi, ISO9001 ve Yeniden Yapilanma çalismalari çerçevesinde Grup s?irketleri organizasyonunu benimseyerek, sadece Asansör ve Yürüyen Merdiven konularinda faaliyet gösterecek olan firmada, trafik analizi, ölçülendirme, maliyet analizleri gibi asamalardan baslayan ve satis sonrasi servis ile devam eden; Proje, Taahhüt, Imalat, Montaj, Bakim ve Paket Asansör Satisi hizmetleri verilmektedir.

 

Firmamiz asansör konusunda, Teknoloji - Emniyet - Kalite ilkelerinden taviz vermeden, dünyanin önde gelen asansör komponent üreticileri ile çalismaya devam etmenin yani sira kendi kumanda yazilimini ekleyerek, global sektörde teknoloji ve hizmet üreten ender ve basarili firmalar arasinda yer almaktadir. Müsterisinin Kalite, Maliyet, Takvim gibi gereksinimlerine uygun proje çalismasi yapmak, çalisanlarinin gelecegine ve asansör sektörüne olumlu katkida bulunmak ve ayni zamanda, piyasada rekabet edebilir yüksek performansli ürünler elde etmek amaci tasiyan firma olaganüstü bir bir titizlikle çalismalarina devam etmektedir. Sunulan çözümlerin müsteriye ve projeye özgü olmasi ve siparisi izleyen tüm asamalarin Avrupa Asansör Standartlari'na uygun ele alinmasi AKMETAL in temel farkidir.

 

Dünyadaki teknolojik gelismeleri takip ederek sistemlerine uygulayan firma bugüne kadar, Toplam Kalite ve Müsteri Memnuniyeti ilkelerini prensip edinerek, yurtiçinde ve yurtdisina yüzlerce önemli asansör ve yürüyen merdiven taahhüdü gerçeklestirmistir. Biliyoruz ki, Asansör veya Yürüyen Merdiven satin alirken, aslinda uzun süre iliskide olacaginiz, dostluklar kuracaginiz bir organizasyon satin alirsiniz. Bu nedenle AKMETAL Grubun amaci size sadece asansör satmak degil ayni zamanda dostlugunuzu da kazanmaktir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Koins Asansör

: 4442797

: Dünya Tic. Merkezi EGS Blok Yesilköy

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol