+90 212 288 60 60

Krone Lift

Krone Lift Logo

EKaptan Kronelift Hakkinda

Kronelift; güvenilir ve kalici bir çözüm ortagi olmak için sürekli ilerleyen teknolojiye göre kendini gelistiren, 27 yillik teknik bilgi birikimi ve uzman kadrosu ile sektörün önde gelen firmalari arasindadir. Müsteri güvenini ve memnuniyetini ön planda tutan firmamiz teknolojik gelismeleri takip ederek ürün çesitliligini arttirarak müsteri portföyünü genisletmistir.

1995 yilindan günümüze sektörümüzde asansör, yürüyen merdiven-yürüyen yol montaji, bakim-onarim ve modernizasyonu yapmaktayiz

Kronelift olarak, insanlarin emniyeti ve mutlulugunun en büyük deger oldugu bilinci içerisinde yüksek mühendislik çalismalarina ve AR-GE faaliyetlerine sürekli destek verip, müsteri gereksinimlerini iyi belirleyerek, uluslararasi standartlara uygun, kaliteli ürünleri, kaliteli isçilik ile bir araya getirerek ürünlerimizi tesis etmekteyiz.

50 kg kapasiteli monsarj (yemek) asansörlerinden, 15  ton kapasiteli yük asansörlerine kadar çesitli hiz ve tasima kapasitelerindeki araç, itfaiye ve sedye asansörlerine, yürüyen merdiven temin ve tesiste dahil olmak üzere genis ürün yelpazesine sahibiz.

Kronelift, asansörde kalite ve güvenilirligin sembolüdür. Yerli sanayide lider firmalardan biri olmamizin nedeni, küresel gelismeleri yakindan takip ederek ülkemize yeni teknolojiler ve egilimler kazandirmamizdir. Bu özelligi, kaliteden ödün vermeden, irade ve sabirla altyapi deneyimi ve mükemmel dünya teknolojisi çizgisinde ilerlememize borçluyuz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Krone Lift

: 902125152746

: +90 (212) 886 99 99

: Akçaburgaz Mah. 3088 SK. No: 18, 34522 Esenyurt

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol