+90 212 288 60 60

Kendal Elektrik Aydinlatma

Kendal Elektrik Aydinlatma Logo

1998 yilinda elektrik malzemeleri sektöründe faaliyete baslayan Kendal Elektrik bugün 22.000 metre kare alanda 150 çalisani ile üretimini sürdürmektedir. Sektörde bir çok ilke imza atan Kendal Elektrik, tamamen Türk sermayeli olup, ürünlerini dünya standartlarinda ve otomasyona dayali makine parkurlarinda üretmektedir.

Teknolojik gelismeleri titizlikle takip eden Kendal Elektrik, ürünlere hayat veren kalip üretimlerini kendi bünyesinde gerçeklestirmektedir. Bu sayede metal kaliplar enjeksiyon üretim alaninda gerçek ürün formlarina kavusmakta ve tam ürün olmada ilk adimi atmaktadir. Hatasiz ve yüksek kalitede üretim anlayisiyla robot teknolojisini üretimin tüm süreçlerine yaymayi ve birbiriyle entegre etmeyi bir misyon olarak gören Kendal Elektrik, toplamda 22.000 metrekareye yaklasan otomasyon alaniyla yatirimlarini hedefledigi sekilde sektör ve müsteri beklentilerine uygun sekilde arttirmaya devam etmektedir.

%100 yerli bir marka olan Kendal Elektrik bu topraklardan aldigini yine bu topraklara vermek için çalismaktadir.

Sektörün ana atardamari olan Led Ampülle birlikte, led panel, led spot, led projektör gibi birçok alanda üretim yapmakta olup pazarda müsterilerin ihtiyaç duydugu birçok ürün grubunu tek çati altinda sunabilmenin ayricaligini yasamaktadir.

Kendal Elektrik istikrarli büyüyen ürün yelpazesi ve buna bagli gerçeklestirilen yatirimlarla kapasitesini her geçen yil arttirmakta ve pazarda gücüne güç katmaktadir.

Kendal Elektrik led ampül üretim kapasitesi ve yayginligi itibari ile yerli üretim led ampul sektöründe pazar lideridir. Müsteri ihtiyaçlarina yönelik ürettigi ürünlerle dikkat çeken Kendal Elektrik led ampüllerde göz yormayan 4.000k led ampul ve paneli de üretmektedir.

Profesyonellerin tercihi; TSE standartli ürünlerin yelpazesini her geçen gün arttiran Kendal Elektrik ARGE merkezi ile koordineli olarak sektörün ihtiyaç duydugu bir çok ürün grubunu rekabetçi anlayisiyla tasarlamakta ve hayata geçirmektedir. Bu gruptaki TSE’li ürünler, bünyemizdeki akredite laboratuvarda testlere tabi tutulmakta ve %100 güvenli bir sekilde pazara sunulmaktadir. 2013 yilinda ARGE bünyesinde kurulan otomasyon ekibi ile sadece ürün degil otomasyona dayali üretim proseslerini yeniden sekillendirmistir. TSE belgelerimizle birlikte inovasyona dayali degisim kültürünün kurum içinde yayginlasmasi için yogun çaba sarf etmektedir.

Kendal Elektrik Asya Avrupa ve Afrika pazarlarinda ciro bazinda ilk 10 firma arasina girmeyi, iç pazardaysa lider olmayi hedeflemektedir.

20 yili askin tecrübesi %100 Türk sermayesiyle Kendal Elektrik, yaptigi ve yapacagi yatirimlarla bir dünya markasi olma hedefine hizla yaklasmaktadir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Kendal Elektrik Aydinlatma

: 0(212) 251 77 90

: 0(212) 243 18 96

: Emekyemez Mah. Sishane Sk. No:23 Beyoglu

  • Üretici

  • Satıcı

  • Bayi

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol