+90 212 288 60 60

Masialux

Masialux Logo

2005 yilinda kurulan ve 2009 yilinda profesyonel is hayatina baslayan MASIA aydinlatma kisa sürede birikmis bilgi birikimi ile MASIALUX markasiyla taninmistir.

MASIALUX, gerek üretim gerekse satis noktasinda tecrübeli isimleri bünyesinde barindirarak ve Avrupa standartlarindaki ürün kalitesiyle Asya’dan Avrupa’ya 28 ülkeye ihracat ile pazarlama agini genisletti. Ürün yelpazesi genisligi arkasinda ürün garantisi ve teknik alt yapisini beraberinde getirir. Bu altyapi çalismalari MASIALUX’ün çekirdek kadrosunu olusturmakta ve son kullaniciya kadar takibi yapilmaktadir.

Son zamanlarda dünyamiz içinde bulundugu küresel sartlari yakindan takip eden ekibimiz ENERJI ODAKLI ürün yelpazesini genisletmis ve bu konuda önder olacak yenilikleri ilk olarak ülkemize kazandirmistir. Ayni zamanda mekan estetigi konusunda hem kendi bünyesinde hem de çözüm ortaklari ile beraber çalismakta ve daha keyifli daha zevkli ürünler üzerinde yogunlasmaktadir.

Buradan çikacak sonuç ile hem estetik hem tasarruflu, ayni zamanda daha dayanikli ürünleri sizlere sunmaktadir. 2021 yilinda trend ürünleri ve konsept alanlari için daha özel bir ürün koleksiyonu hazirladik.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Masialux

: +90 0212 434 00 00

: -

: Orta Mahalle Topkapi Maltepe Yolu Caddesi No: 42 / 44 Bayrampasa

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol