+90 212 288 60 60

BAYMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş

BAYMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş Logo

İklimlendirme sektöründe 50 yılı aşkın köklü bir geçmişe sahip olan Baymak, Tepeören’de toplam 60.000 m2 alan üzerinde, iki üretim tesisi ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden olan Baymak’ın Türkiye genelinde, 1000‘e yakın bayisi, 2100’den fazla satış noktası ve 1500’ün üzerinde servis teknisyeni bulunmaktadır. 600’ün üzerinde çalışanı bulunan ve her zaman ileri teknoloji ile üretim yapmayı hedefleyen Baymak, 2013 yılı itibarıyla %100 BDR Thermea Grup şirketi haline gelmiştir. Merkezi Hollanda olanda olan, BDR Thermea Grubu, iklimlendirme sektöründe Avrupa’nın ilk 3 şirketinden biridir.

Baymak, ısıtma, soğutma, su ısıtıcıları, su teknolojisi ve yenilenebilir enerji kategorilerinde üretim, ihracat ve ithalat yapmaktadır. Isıtma ürün yelpazesinde yoğuşmalı kombi, duvar tipi ve yer tipi yoğuşmalı kazan, kat kaloriferi, panel radyatör, havlu radyatör, vana ve genleşme tankları yer alırken, soğutma split klimalar, salon tipi klimalar ve ısı pompaları ile tüketicilere ulaşmaktadır. Yenilenebilir enerji alanında; güneş kolektörleri, biomass kazanlar, biodiesel brülörler, fotovoltaik sistemler ile sektördeki yerini alırken, su ısıtıcıları ve su teknolojileri alanında ise termosifon, termoboyler, gazlı şofben, boylerler, sirkülasyon pompaları, dalgıç pompalar, atık su pompaları, çok kademeli kendinden emişli santrifuj pompalar ve hidroforlar ile Baymak/BDR Thermea güvencesini kullanıcılarına sunmaktadır.

Baymak geniş ürün gamı ile Çin’den Uruguay’a uzanan coğrafyada 65 ülkeye ihracat yapmaktadır. Kaliteli ürün yelpazemiz ve tecrübeli servis ekibimiz ile farklı pazarların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebiliyoruz. İhracatta hedefimiz, Baymak'ın içinde bulunduğu her pazarda uzun vadeli ortaklıklar yaratmaktır. Baymak sahip olduğu yüksek teknik uzmanlık sayesinde, ürünlerini uluslararası pazarların özel ihtiyaçlarına göre adapte edebilmektedir. 

Teklif Al
Firma Bilgileri

: BAYMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş

: +90 216 581 6500

: rhanlı Beldesi, Orta Mahalle Akdeniz Sokak No:8 Tepeören Mevkii Orhanlı

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Bayi

1
E-Bültene Abone Ol