+90 212 288 60 60

AVV / Technogym The Wellness Company

AVV / Technogym The Wellness Company Logo

AVV A.Ş., Wellness sektörünü geliştirmek, geniş ekipman seçenekleri ile, hem kurumsal, hem bireysel müşterilerine özel çözümler, yazılımlar ve programlar sunarak, Wellness hayat tarzını benimsetmek üzere kurulmuş bir şirkettir.

Technogym The Wellness Company’nin Türkiye Distribütörü AVV A.Ş için de yaşamın her noktasında “wellness” kavramı şirketin mottosunu oluşturuyor. 2006 yılından bu yana Technogym The Wellness Company’nin Türkiye, Türkmenistan ve KKTC distribütörlüğünü yapan AVV A.Ş., Technogym The Wellness Company distribütörleri arasında son 5 yıldır dünyada ilk 5’te yer alırken, 2016 yılında da ilk 3’e girmiştir. AVV A.Ş. 2008 yılında Türk Olimpiyat Takımı’nın ve Türkiye Voleybol Federasyonu resmi ekipman tedarikçisi olmuştur.

AVV A.Ş., müşterilerine satış öncesi ve sonrası tüm noktalarda tam hizmet veriyor. Özellikle farklı tasarımlarıyla her mekana uyum sağlayabilen Technogym The Wellness Company ürünleri, her geçen gün geliştirdiği teknoloji ve inovasyon anlayışıyla Wellness kavramını geleceğe taşıyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AVV / Technogym The Wellness Company

: +90 212 970 5055

: -

: Akat Mahallesi Ebulula Caddesi No 16/1 Maya Meridien Plaza Akatlar 34335 Beşiktaş

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol