+90 212 288 60 60

BEYFORM İNŞ. EMLAK SAUNA MASAJ ALET.İ TURZ.

BEYFORM İNŞ. EMLAK SAUNA MASAJ ALET.İ TURZ.  Logo

1996 yılında kurduğumuz şirketimiz, 2000‘ li yılların başında “HER EVE SAUNA” ve “EVİNİZİN 2.WC’SİNİ SAUNAYA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ” sloganlarıyla sektöre ilk adımını attı.Bu sloganlar haber değeri gördü ve ulusal basının dikkatini çekmesi ve desteklemesiyle beraber sauna kültürünün tüm ülkemize yayılmasına büyük katkı sağladı.

Firmamız yıllarca birçok sauna markasının ana bayii konumunda çalışma fırsatı yakaladı. Söz konusu bu markaların üretimlerini uzak doğu ülkelerine taşımalarından dolayı kalitelerinin büyük ölçüde düşmesi bizi yeni arayışlar içine sürükledi. Avrupa’da (Finlandiya) üretim yapan ve bir dünya markası olan NARVI ile 2 yıl gibi uzun bir görüşme sürecinden sonra Türkiye genel distribütörlüğünü aldık. Narvi sürekli kendini geliştiren ve en iyi çözümleri sunan sauna ekipmanlarının üreticisidir.

2008 yılında 1200m² kapalı alanı olan Merter / Tozkoparan’daki kendi yerimize taşınarak satış, showroom ve üretimimizi bir araya topladık.

%100 Avrupa’da üretim yapan ve Türkiye’de distribütörlüğü bulunan başka 2. bir markanın olmayışının bize verdiği şevk ve heyecan ile “başarı, yalnız sözlüklerde çalışmadan önce gelir” felsefesine inanarak yolumuza devam ediyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: BEYFORM İNŞ. EMLAK SAUNA MASAJ ALET.İ TURZ.

: +90 212 482 8393

: -

: Tozkoparan Mah. Cevat Açıkalın Cad. Çarşı Merkezi, Moroğlu Sitesi No: 2/2-C Güngören

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol