+90 212 288 60 60

BTO MOBİLYA DEKORASYON TEKS. İNŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

BTO MOBİLYA DEKORASYON TEKS. İNŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Logo

BÜRO CENTER 2005 yılından beri ofis mobilyası başta olmak üzere okul, kamp, yurt ve şantiye mobilyaları tedariği ile ticaret hayatına atılmıştır. Her geçen yıl ofis, okul, yurt ve şantiye mobilyası çeşitliliğini arttırarak geniş bir yelpazeye hizmet verecek şekilde kendini geliştirmiştir.

Türkiye ve dünyanın her köşesine ürün gönderen bir firma haline gelmeyi başaran Bürocenter, kısa süre zarfında yurt içi ve yurt dışında 6000’i aşkın müşteri portföyüne ulaşmayı da başarmıştır.

Halihazırda firmamız Ankara’daki Genel Merkez binası, Showroom’u, Depolama ve Servis tesislerinde yerli ve yabancı müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Ürün çeşitliliğimizin fazla olması ve müşterilerimizin de farklı sektörlerde yer alması sebebi ile tüm ekiplerimiz müşterilerimize sağlıklı çözümler üretmek adına itina ile çalışmaktadır.

BÜROCENTER olarak alt grup firmamız olan BTO Mobilya ile ofis mobilyaları kapsamında başta masa, sandalye, oturma grupları ve dolaplar olmak üzere her çeşit ofis donanımını ilk elden müşterilerimize sunmaktayız. Okul, yurt ve şantiye donanımları anlamında da okul sırası, öğretmen masa ve dolapları, ranzası, yatağı ve soyunma dolapları ile tüm tefrişatı müşterilerimize sunabilmekteyiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: BTO MOBİLYA DEKORASYON TEKS. İNŞ. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

: +90 312 441 1666

: Anadolu Organize Sanayi Bölgesi 30 Ağustos Caddesi No: 21 Malıköy Sincan

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol