+90 212 288 60 60

ENES ASANSÖR MÜHENDİSLİK

ENES ASANSÖR MÜHENDİSLİK Logo

Istanbul’un dinamik atmosferinde, asansör sektöründe 25 yildan fazla bir süredir yolculuk ediyoruz. Özveriyle, tutkuyla ve uzmanlikla sekillendirdigimiz hizmetlerimizle, sektörde fark yaratiyoruz. Firmamizin merkezi Istanbul olmakla birlikte, sinirlari asarak genis bir cografyada etki birakiyoruz.

Asansör montajinin ötesinde, sektördeki ilklere imza atan lider bir firma olarak gurur duyuyoruz. Türkiye’ye getirdigimiz yeni teknolojiler ve ürünlerle, sektördeki standartlari belirliyoruz. Ilk defa firmamizin degerli personeli tarafindan kullanilan bu teknolojiler, sektördeki gelisimin önünü açiyor. Öncülük etmek, vizyonumuzun bir parçasi. Birçok asansör firmasina yön veren, yeni çözümlerle ilham kaynagi olan bir firma olarak taniniyoruz.

Siz degerli müsterilerimizi, dinamik, genç ve modern bu ailenin bir parçasi olmaya davet ediyoruz. Gelecegin ihtiyaçlarina uygun, inovatif çözümlerimizle projelerinizi hayata geçiriyoruz. Geçmisten aldigimiz güçle, gelecege yönelik adimlarimizi atmaktan heyecan duyuyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ENES ASANSÖR MÜHENDİSLİK

: +90 216 640 47 58

: -

: Meclis Mahallesi, Boğaziçi Caddesi, Gürsoy Sokak No:14/2 Sancaktepe

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol