+90 212 288 60 60

EDESSA ASANSÖR

EDESSA ASANSÖR Logo

Edessa Asansör 1994 yilinda Istanbul Pendik’te kurulmustur.Geçen bu süre içinde teknolojiyi yakindan takip ederek icra ettigi projelerde uygulamistir.
Edessa Asansör kuruldugu günden bu yana en küçük asansörden en büyük yük asansörüne kadar projelendirip montaj islemini gerçeklestirmistir.

Edessa Asansör, en iyi düzeyde amaca ve hedefe uygun asansörün temini için yillardir müsterilerine iyi bir hizmet sunmayi amaçlamis olmakla beraber, verimli bir müsteri iliskisi hedeflenen noktalarimizdan biridir.
Müsteri için en uygun ekipmanin en uygun yere tesis edilmesi önemli ve hassas oldugumuz konularin basinda gelir.

Geçmisten günümüzde kadar genis müsteri kitlemizle ve bu kitleye sunulan çalismalarin pozitif geri dönüsleri bizler için birer mutluluk örnegi olmaktadir. Bu sayede yapilan isler de konsantrasyon her zaman üst düzeyde olup her zaman daha iyi bir çalisma süreci için bunun degerini iyi bilmeyi kendimize bir kural olarak görmekteyiz. Müsterinin her zaman mutlu bir alisveris süreci geçirmesi bizim içinde bir mutluluk belirtisi olacaktir. Montaj islemlerinden sonra saglanan bakim ve onarim çalismalari ile birlikte karsilasilan sorunlar hizli bir sekilde çözülmektedir. Bu sayede müsterinin magdur olmasi engellenerek daha kaliteli bir müsteri iliskisi sürecinde her yeni gün bir arti daha atmaktayiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: EDESSA ASANSÖR

: 0850 840 63 63

: Doğu Mah. Özden Sok. Bigat Apt. No:4/1-3 Pendik

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol