+90 212 288 60 60

KUZA

KUZA Logo

2003 yilindan baslayarak yürüyen merdiven sistemleri ve asansör sektörünün önde gelen firmalarinin dis ticaret departmanlarini yönetmis olan yönetim kurulu baskanimiz Eda Kuza 2009 yilinda elde etmis oldugu tüm bu tecrübeyi kendi girisim hamlesiyle devam ettirmeye karar vermistir. Özellikle dis ticaretteki deneyimi , yurt disi ve yurt içi pazarlarindaki temeli uzun yillara dayali kazanilan güven ve profesyonel çözümler üretme becerisi  KUZA markasinin yaratilmasiyla sonuçlanmistir.

?

   Asansör kilavuz raylariyla baslayan yolculuk ilerleyen yillarda anahtar teslimi yürüyen merdivenden revizyon ve bakima yürüyen merdiven yedek parçadan dis ticaret danismanligina kadar genis bir alana yayilmistir.Yürüyen merdiven yedek parça tedarikinde tartismasiz lider olan KUZA son yillarda yurt disi merkezli markalarla rekabet edecek düzeyde bir hizmet kalitesine ve marka bilinirligine ulasmistir.  

?

     2016 yilinda uzun yillar bir çok kademede yöneticilik yapmis olan Selçuk KUZA’ninda organizasyona dahil olmasiyla birlikte KUZA daha da güçlenerek sektördeki iddiasini artarak devam ettirmeye baslamistir.

      Özellikle Çin Halk Cumhuriyetinde bulunan yerlesik ekibiyle sektörde ihtiyaç duyulan hemen hemen her ürünü kisa sürede tartismasiz fiyat avantajiyla müsterilerine sunmaktadir.

 

    Neden KUZA?

 Zaman , is gücü , maliyet ve giderlerini son derece profesyonel yöneten KUZA atletik yapisiyla ,detaylara bogulmadan, karar mekanizmasini çok hizli yürüten, minimum zaman ve is gücü kullanarak , gerektiginde en iyi hizmeti en uygun maliyetle satin alarak müsterilerine en iyi hizmeti en kisa sürede rekabet edilemez maliyetlerle sunar.

 "Öncelikle problemi çöz" bakis açisini merkezine almak  çalismak daha fazla çalismak kazanmak ve kazandirmak KUZA’nin vazgeçilmezlerindendir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KUZA

: +90 212 672 10 12

: Aşık Veysel Mahallesi Atatürk Bulvarı Park City Kurumsal Ofis C1 Blok Ofis16 34510 Esenyurt

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol