+90 212 288 60 60

GOLDMASTER

GOLDMASTER  Logo

"Insanin yasam düzeyini bilinçli bir çabayla yükseltme konusundaki tartisma götürmez yeteneginden daha cesaret verici bir gerçek bilmiyorum” Henry D?vid Thureau. Bu sözü hiç unutmuyoruz, bu yüzden ürettigimiz inovasyon ve yeni teknolojilerin insanliga, Ülkemize ve Dünya’ya fayda saglamasi için var gücümüzle çalisiyoruz. Cesaretimizi ve azmimizi 49 yillik köklü geçmisimizden, ülkemize duydugumuz sonsuz güvenden ve gururla yerli ürettigimiz yüksek kaliteli ürünlerimizden aliyoruz. Ürünlerimizi Dünya’ya ihraç ediyor ve en iyi olmak için yarisiyoruz.

Goldmaster markasiyla 1975 yilinda Türkiye’nin ilk elektrikli ev aletleri üreticilerinden biri olarak baslayan yolculugumuza bugün Istanbul’daki 30.000 m² kapali alana kurulu modern üretim tesislerimizde kusursuz tasarim, yüksek teknoloji ve üstün kaliteyi hedefleyen anlayisla ürettigimiz yüzlerce çesit ürünümüzle, Türkiye’nin her kösesinde 350’nin üzerinde servis, 4000’in üzerinde satis noktasiyla hayati kolaylastirmaya ve deger katmaya devam ediyoruz.

Kendine güvenmekle baslar her yeni basari öyküsü. Bu yüzden kendimize, ürünlerimize, güçlü finansal yapimiza, bilgi-birikim ve yeteneklerimize güveniyoruz. Sirket kültürümüz olan "Kaizen” (Iyi Yönde Sürekli Gelisim) felsefemizle ve %100 müsteri odakli yaklasimimizla degerli tüketicilerimizin daima yanindayiz. 

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GOLDMASTER

: 0850 532 56 66

: Beylikdüzü OSB. Mahallesi Karanfil Cad. No:1-1 - Beylikdüzü

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol