+90 212 288 60 60

ARLİFT MAKİNA SANAYİ

ARLİFT MAKİNA SANAYİ Logo

Arlift, iş makinaları sektöründe 2002 yılından bu yana tecrübeli ve profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir. Müşteri ihtiyaç ve beklentileri üzerine kurulmuş çalışma politikası ile kaliteli, ekonomik ve profesyonel çözümler üretmek, kurumsal prensiplerinin temelini oluşturmaktadır.

Hızla gelişen ve büyüyen Türkiye pazarına uygun distribütörlükler ve mümessillikler olağanüstü titizliğiyle seçmiştir. Temsilciliklerini yaptığı her marka kendi sektöründe lider konumundadır. Dolayısıyla en yüksek standartlarla, kaliteye ve geniş ürün yelpazesine sahip olup, en ekonomik fiyatları seçeneklerle pazara sunmuştur. Bu lider markalardan örneği, Hiab vinç, Dalian forklift, Skyjack manlift ve daha önce, Palfinger vinç, Linde forklift.

Arlift’in güçlü satış sonrası yatırmalarıyla, kendi temsil ettiği markaların dışında çeşitli diğer rakip markalarına hizmet vermektedir. Bu markalardan örneği, Fassi , Hidrokon , Palfinger , Effer , Avrupa ithal ve yerli araç üstü vinçler, Jlg Gennie ve Haulotte manliftler, Linde , Still , Hyster , Caterpiller , Komatsu ve Tcm markaları gibi forkliftler. Bu satış sonrası organizasyonu güçlü bir CRM otomasyon sistemle yönetilmektedir.

Satın alırken ya da kiralarken, rekabetin çok yüksek olduğu bir ortamda, güvenilir ve aydınlatıcı özelliklere sahip bir ortağı daima ihtiyacınız olacaktır. Konusunda uzman kadromuz, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri üreterek, en doğru seçimi yapabilmeniz için sizlere yardımcı olacaktır.

Arlift Makine Türkiye’nin güvenilir satılık kiralık Forklift Vinç Manlift ve Loder adresidir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ARLİFT MAKİNA SANAYİ

: +90 212 671 1921

: İkitelli OSB Demirciler Sit. E2 Blok No:405 Başakşehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol