+90 212 288 60 60

VIP ASANSÖR

VIP ASANSÖR Logo

Bizi Daha Yakindan Taniyin.

VIP ASANSÖR sirketi olarak en yüksek kalitede ürün ve hizmetleri sunmak için sistem gelistirme, kurulum, ayarlama bakim ve servislerine kadar bütün yönlerini kapsayan bir çerçeve insaa ettik. 130 yildan daha uzun süredir gelistirilen kapsamli teknoloji ve yenilikleri kullanarak sektörün kalitesini daha da arttirmayi hedefliyoruz. VIP ASANSÖR kurulusundan bu yana en teknolojik sistem ve yöntemleri kullanarak yaptigi islerle asansör sektörüne deger katmaya devam etmektedir. Güvenli ve keyifli asansörler için müsterilerin beklenti ve gereksinimlerine yanit vermekte, sürekli olarak daha fazla yenilik gelistirmeyi sürdürmektedir. Kurumsal faaliyetlerimizin amaci müsterilerimizin ürünlerimizde ki memnuniyetiniarttirmak ve VIP ASANSÖR' lerine güvenini kazanmaktir. 

VIP ASANSÖR küresel alanda toplum gelisimine de katkida bulunarak, iyi bir kurumsal firma olmayi kendine misyon edinmistir. Güvenlik ve uyumluluga en yüksek önceligi verme temel politikamiza dayanarak kurumsal sosyal sorumluluklarini yürütüyor dogal çevreye tam önem veriyor gelisen toplumun ihtiyaçlarina cevap veriyoruz. Kaynak ve enerjiden tasarruf etmek için elimizdengeleni yapiyoruz.

VIP ASANSÖR, 2004 yilindan itibaren misyon edindigi kalite ve güven standardi ile projelendirme üretim montaj ve satis sonrasi hizmet kalitesiyle büyük basarilara imza atmaya devam edecektir. AGK GROUP A.S., 1998 yilinda Rize’de kuruldu. Turizm ve Insaat konularinda faaliyet gösteren kurulus, tamamladigi projelerle, sektöründe emin adimlarla ilerlemeye devam ediyor.2004 yilinda AGK GROUP bünyesinde kurulan VIP ASANSÖR, ait oldugu grubun gücünden kazandigi ivme ile, asansör sektöründe kisa sürede büyük basarilar elde etti. Yönetim kurulu baskanligini Atilla Güney KURTKAYA’nin yaptigi kurulus, büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Misyonumuz

Güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli Asansör projeleri tasarlamak, montaji gerçeklestirmek ve tamamlamak; müsterilerimiz ile birlikte anlastigimiz is programina uymak, tüm bunlari gerçeklestirirken, VIP ASANSÖR Çalisanlarinin kariyer gelisimine yardimci olmak.

Vizyonumuz

Farkliliklar yaratarak kalici üstünlükler saglamak. Hem Lider, Hem Öncü Olmak.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: VIP ASANSÖR

: +90 216 457 0000

: +90 216 457 44 57

: Esentepe Mahallesi Inönü Caddesi No:145 Kat: 10 Daire: 72 34870 Kartal

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol