+90 212 288 60 60

BSB ASANSÖR

BSB ASANSÖR  Logo

BSB Asansör, Asansör Imalati, Asansör Üretimi

BSB Asansör, ’’Kaliteli Asansör Kabin Üretimi’’ ve ’’Her Zaman Müsteri Memnuniyeti’’ politikalarini daima en üst hedefi olarak görmüstür. 

Üretimini gerçeklestirdigi asansör kabini ve asansör aksamlari ile yaratmis oldugu kalitesini, vermis oldugu hizmetle birlestirerek kisa sürede kendi markasi olan BSB Asansör markasini dünyaya duyurmayi basarmis ve sektördeki öncü kuruluslar arasinda yerini almistir.

BSB Asansör, 3000 m2 alan içerisinde ve 40 personeliyle asansör tecrübesi ve becerisini; kalite, teknoloji, yenilik ve estetik ile birlestirerek özgün asansör kabin üretimleri gerçeklestirmis ve sektöre model olacak asansör kabin çesitlerini ortaya çikarmistir. 

 

BSB Asansör, sektöre getirdigi yenilikleri daha ileri seviyelere ulastirmak ve is ortaklarina daha ileri seviyede hizmet vermek için baslattigi yolculugunu asansör sektörünün her asamasina yaymayi ve sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaç edinmistir. Bu kapsamda BSB Asansör; üreticisi oldugu asansör kabin ve parçalari satisinin yaninda, is ortaklarimizin istegine göre ve asansör kullanilacak yapinin durumuna uygun paket asansör seçeneklerinin satis ve pazarlamasini asansör sektörünün öncü markalarindan tedarik ederek gerçeklestirmektedir.

BSB Asansör, Türkiye pazarinda is ortaklariyla yakaladigi basarisini dünya pazarlarina da yansitmak üzere çiktigi bu yolculukta hizli ve kaliteli hizmeti en uygun kosullarda sunmayi amaçlamistir. Sizden aldigi destek ve kendine duydugu özgüvenle sektörün yükselen degeri olmaya ve olusabilecek her türlü talebinize zamaninda ve en uygun sekilde çözüm üretmeye devam edecektir.

BSB Asansör, is ortaklarina sundugu genis ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayis ile hayatin her anini yasanabilir kilmak, var olan güzelliklerden yasam standartlarimizi yükseltecek yeni degerler ortaya çikarmak ve daha yasanabilir bir dünyaya katkida bulunmak amaci ile; tüm çalisanlariyla, is ortaklarina hem iç hem de dis pazarlarda en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmayi ilke edinmistir.

Bu kapsamda; BSB Asansör, sektördeki konumunu ve hizmet kalitesinin degerini pekistirmek amaciyla dünyaca kabul görmüs olan; TSEK, ISO 9001 – 2008, OHSAS 18001 kaliteleri ile üretim ve hizmet anlayisini desteklemektedir.

 

BSB ASANSÖR’ÜN VIZYONU

Asansör sektöründeki rekabet kosullarinin ve bilinç düzeyi artmis is ortaklarinin degisen istek ve beklentileri neticesinde; BSB Asansör ürünlerinin ve sunulan hizmetlerin sürekli gelistirilmesi gerektiginin bilinci içerisindedir.

BSB Asansör, asansör sektöründeki beklenti ve talepler dogrultusunda tecrübe ve konuya uzman bakisiyla asansör projelerini objektif biçimde degerlendirmektedir.

Is ortaklarimizin asansör projelerindeki basarilarini, kendi basarimiz olarak görmekte ve dinamik, yenilikçi, gelisimci bir yaklasimla müsteri memnuniyeti saglayarak günlük degil, sürekli is ortakligi ve en üst düzeyde müsteri memnuniyetini yaratmaya çalismaktadir.

Asansörde, “Sürekli Kaliteli Üretim”, “Cazip Fiyat”, “Karsilikli Güven” ve “Samimiyet” vazgeçilmeyecek degerlerimizdir.

BSB Asansör, bu degerlere bagli kalarak; sektörün en iyileri arasinda yerini saglamlastiracaktir.

BSB ASANSÖR’ÜN MISYONU

  • Is ortaklarimizin beklentilerini asan kaliteli hizmet vermek
  • Is ortaklarimizin güven ve samimiyetini kazanmak
  • Is ortaklarimiza yaratici çözümler sunmak
  • Sirket kaynaklarini, bugünün ve yarinin gereksinimlerini karsilayacak sekilde yönlendirmek
  • Yurtiçi ve yurtdisi tedarikçilerden temin edilen ürün ve hizmetlere deger ekleyerek is ortaklarimiza sunmak
  • Çalisanlarina firsatlar ve kendilerini ispatlayacaklari görevler vermek, yaraticiliga tesvik etmek
  • Tüm personelimizle birlikte toplumun refahi ve mutlulugu için çalismak.

BSB Asansör ile isbirligi yaptiginiz için tesekkür ederiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: BSB ASANSÖR

: +90 216 561 9572

: 0(216) 561 95 73

: Eyüp Sultan Mah. Müminler Cad. Sandalcı Sok. No:7 Sancaktepe

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol