+90 212 288 60 60

MAKİTA TÜRKİYE

MAKİTA TÜRKİYE Logo

1915 yılında bir elektrikli motor satıcısı ve tamircisi olarak kurulan Makita firması, yıllar içinde büyüyerek Japonya’nın en büyük elektrikli el aletleri üreticisi olmuş ve dünya çapında lider bir firma konumuna gelmiştir.

Ana merkezi Nagoya yakınlarındaki Anjodadır. Makita, elektrikli el aletlerinde geniş bir ürün yelpazesinin tasarımını, üretimini ve pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Firmanın ürün yelpazesi, dünya ölçeğinde farklı özelliklere sahip pazarların taleplerine cevap verebilecek şekilde yapılandırılmıştır ve  temel ürün grupları, dairesel testereler, dekupaj  aletleri, planyalar, matkaplar, kırıcılar, taşlamalar ve zımparalardan oluşmaktadır.

Makita Ürünleri, firmanın güçlü Ar-Ge imkanları sayesinde sahip olduğu kalite ve güvenilirliği ile kısa zamanda dünya çapında tüm Makita kullanıcılarının beğenisini kazanmıştır.

Japonyada 100 den fazla satış ofisinden oluşan bir ağın yanı sıra, Makita dünya çapında faaliyetlerini  denizaşırı yan kuruluşları ve distribütörleri ile yürütmektedir. Geniş bir ürün gamı çerçevesinde,  elektrikli el aletleri ve ilişkili ürünlerin dünya çapında tedarikçisi olmak amacı ile Makita, sahip olduğu denizaşırı fabrikalarında elektrikli el aletleri ve diğer ilişkili ekipmanlar üretmektedir.

Makita markasını gururla taşıyan ürünleri ile dünyanın her yerinde çeşitli sektörlerde hizmet veren profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak, kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile bir çözüm ortağı haline gelmek, Makita nın en temel prensibidir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: MAKİTA TÜRKİYE

: +90 444 73 47

: -

: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. İmamoğlu Sokak No:2 34887 - Samandıra / Sancaktepe

  • Üretici

  • Distribütör

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol