+90 212 288 60 60

EROĞLU MÜHENDİSLİK ELEKTRİK / ERG ASANSÖR

EROĞLU MÜHENDİSLİK ELEKTRİK / ERG ASANSÖR Logo

Biz Kimiz

1986 yilinda Elektrik Mühendisi  Azmi Eroglu tarafindan EROGLU Elektrik adi altinda Mersin’de ticari hayatina baslayan firmamiz, bugüne kadar birçok projede; konut, otel, hastane, is merkezi vb. yapilarin asansör yapim islerini basari ile tamamlamis, deneyimiyle sektörün aranilan markasi haline gelmistir.

Yenilenme ve tazelenme çalismalari dogrultusunda 2013 yilinda yeni isyerine tasinmis, 2016 yilindan itibaren Eroglu yerine tescilli ERG markasiyla asansör montaj, teknik servis  ve modernizasyon hizmetlerine tüm hiziyla devam etmektedir.

Elektrik taahhüt sektöründe de faaliyet gösteren firmamiz, Eroglu Mühendislik – Elektrik adi altinda elektrik hizmetleri de sunmaktadir. Birçok projede iki bölüm birbiriyle uyum içerisinde koordineli olarak çalismakta ve daha verimli sonuçlar ortaya çikarmaktadir. Firmamiz her iki alanda da sektörün öncü ve söz sahibi kuruluslari arasindadir.

Firmamiz ISO 9001:2008, CE-Modül H ve TSE-HYB kalite belgelerine sahiptir.

Vizyonumuz

Dünyadaki ve sektördeki yeni teknolojilerden yararlanarak sunacagimiz ürün ve hizmetlerde önce can güvenligi ilkesiyle kalitede sürekliligi saglamak, konusunda uzman mühendis ve teknik kadromuzla söz sahibi bir marka olarak sektöre katkida bulunmaktir.

Degerlerimiz

Idari kadro olarak bir aile sirketi konumunda olan firmamizda tüm çalisanlarimiz bu ailenin degismez birer parçasidir. Hamlelerimizi “ben” olarak degil “biz” olarak yapariz. Firmamiz; personelinden müsterisine, imalatçisinda tedarikçisine, birlikte çalistigi herkesin yasamina bir arti deger katmayi kendisine ilke edinmistir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: EROĞLU MÜHENDİSLİK ELEKTRİK / ERG ASANSÖR

: +90 324 233 7031

: 0324 237 49 67

: Atatürk Mah. 31050 Sk. No:3/A-B İdeal Konutları Altı Mezitli

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol