+90 212 288 60 60

AYES ASANSÖR

AYES ASANSÖR Logo

Ayes Asansör, merkezi Ankara'da bulunan, yarım asırlık bir tecrübe ve binlerce asansör montajının yapılmış olduğu köklü bir şirkettir. Her biri alanında uzman mühendis ve personelleriyle Ankara'dan sonra Mersin'de de çalışmalarına devam etmektedir.
Şahıs asansörü başta olmak üzere, yük asansörleri ve araç asansörlerinin montaj, servis ve bakım hizmetleri yapılmaktadır.
Ayes Asansör, sahip olduğu teknik kadro ile, yurtiçi ve yurtdışındaki standart dışı uygulamalarda özel projeler sunabilmektedir.
Misyonumuz; asansörün bir problem olarak görülmesinin önüne geçmek ve kaliteli malzeme, iyi işçilik ve iyi projelendirme ile, asansör üretim, servis, revizyon ve montaj işlerinin nekadar doğru yapılabileceğini müşterilerimize göstermektir.
Ülkemizde alışveriş merkezleri ve işmerkezlerinin artmasıyla yürüyen merdiven ihtiyacı artmıştır. Uzun yıllardır yürüyen merdiven montajı yapmış olan Ayes, son yıllarda artan talebi uzman ekibi sayesinde karşılayabilmektedir.
Arkeng firmasıyla anlaşmalı olarak, dış cephe asansörü konusunda da uzmanlaşan Ayes, hızlı, konforlu ve güvenli bir uygulama olan dış cephe asansörlerinin satışı, montajı ve kiralanması konusunda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AYES ASANSÖR

: +90 324 331 1011

: Menteş Mah. 13. Cadde Ayes Plaza Yenişehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol