+90 212 288 60 60

DEKA MUTFAK

DEKA MUTFAK Logo

DEKA MUTFAK 2004 yılında yüksek kalite ve sektörde öncü olma hedefi ile kurulmuş olup 2015 yılından bu yana da    Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde 3000 m2 si kapalı toplam 5000 m2 alanda kurulu üretim tesislerinde, en son teknolojilerle ve modern bir anlayışla üretim yapmaktadır.

Tesisimizde üretilen ürünler TSE ve ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARI na uygun olup günün modern çizgileri ve klasik formları aynı platforma harmanlayarak  siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteyi sunmaktadır.

Sektöründe öncü  olmayı hedefleyen firmamız seçkin inşaat projelerine çözüm ortağı olmasının yanında şehir merkezinde bulunan mağazası ile de evlerinizin mobilya ihtiyaçlarını kişiye özel ürün ve hizmetlerle karşılayabilmektedir.

Firmamız aynı zamanda otel , mağaza , hastane , cafe -restorant vb. mekanların dekorasyon ve mobilyalarında da siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yüksek ürün kalitemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla karşılayabilmektedir.

Tesisimizde mutfak dolabı , banyo dolabı , iç oda kapıları , vestiyer , tv ünitesi ve giyinme odası ürünlerini büyük bir titizlik ve kalite anlayışı ile üretmekteyiz.Satış sonrası hizmeti ile de ön planda olmayı başaran firmamızın misyonu her zaman ve koşulda müşteri memnuniyetini esas almak olmuştur ve olacaktır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DEKA MUTFAK

: 0352 333 3777

: -

: Organize Sanayi Bölgesi 3. Cadde NO:10/A Melikgazi

  • Üretici

1
E-Bültene Abone Ol