+90 212 288 60 60

NG Kütahya Seramik Porselen

NG Kütahya Seramik Porselen Logo

Babamiz Nafi Güral’in önderliginde, sevgili annem ve kardeslerimle birlikte NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.S.’yi kurdugumuzda hedeflerimizi hep yüksek tutmaya karar verdik. Sirketimizi kurduktan sonra, babamizin uzmani oldugu ve geçmiste ailemize kazandirdigi seramik, porselen ve turizm alanlarinda faaliyetlerimizi yogunlastirdik. Tüm bu alanlarda sahip oldugumuz bilgi birikimiyle hem ülke insanina hem de ülke ekonomisine güzellik ve kalite sunmayi amaçladik. Bugün geldigimiz noktada, is ortaklarimiz ve müsterilerimizin begeni ve takdir dolu yorumlarini duydukça bu yönde dogru adimlar attigimizi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

NG Kütahya Seramik isminin her zaman gurur duyacagimiz bir marka olmasi ve bu markaya güvenen herkese en yüksek kaliteyi sunabilmemiz, yasamlarina güzellik ve mutluluk katabilmemiz bizler için bu yolculukta en yüksek önemi tasiyan husus oldu. Her zaman savundugumuz açiklik, dürüstlük ve ileri görüslülük gibi ilkeleri de bu yaklasima ekleyerek, NG Kütahya Seramik bünyesindeki isletmelerin ve görev alan tüm arkadaslarimizin benimsedigi bir felsefe olusturduk.

NG Kütahya Seramik olarak bugüne dek hayata geçirdigimiz tüm çalismalara ‘ilk ve en büyük’ olma arzusuyla basladik. Bu hedefimize ulasarak, Türkiye’de pek çok önemli ve yenilikçi projeyi müsterilerimizin begenisine sunduk. Is dünyasinda hayal olarak görülen çalismalari birer birer hayata geçirdik, dünya seramik ve turizm endüstrisinin önde gelen markalari arasinda yer aldik. Faaliyet gösterdigimiz tüm alanlarda yenilikçi bir yaklasimi benimseyerek ilgili sektörde trendleri belirleyen, öncülük eden ve belki de en önemlisi, Türkiye’nin ilerledigi yolda gerçek anlamda katki yapan bir kurum olma vizyonunu benimsedik. Bu yolda bizler için en büyük itici güç müsterilerimizin beklenti ve arzulari oldu. Onlara en iyisini sunmak amaciyla ilerlerken, is ortaklarimiz, bayilerimiz ve sirketimizde her asamada görev yapan çalisma arkadaslarimizla birlikte hareket ettik. Yaptigimiz her is bizlere tarifi mümkün olmayan bir heyecan verdi ve inaniyorum ki bu heyecan, basariya açilan kapinin en dogru anahtari oldu.

NG Kütahya Seramik, adini Kütahya’dan aliyor, ancak yarattigi deger tüm Türkiye’yi sariyor ve ülke sinirlarini asarak bugün dünyanin en saygin markalari arasinda yer buluyor. Bu basari yalnizca Nafi Güral ve Ailesi’nin degil, sirket çalisanlarimizla, is ortaklarimizla, paydaslarimizla hepimizin; kisacasi, tüm Türkiye’nin…

Erkan Güral
NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.S.
Yönetim Kurulu Baskani

Teklif Al
Firma Bilgileri

: NG Kütahya Seramik Porselen

: +90 274 225 1200

: +90 274 225 12 13

: Çalca Mahallesi, 43001

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol