+90 212 288 60 60

AFC METAL PRES

AFC METAL PRES  Logo

AFC METAL PRES SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.  20 senenin verdiği sac şekillendirme konusundaki tecrübesi ile Kablo Taşıma Sistemleri imalatında müşterilerine hizmet ve destek vermek amacı ile kurulmuştur.

Modern tesisinde üretimin, etkinliğin ve kalitenin en üst düzeyde olması için en son metal fabrikasyon ekipmanları kullanarak müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Misyonumuz
Sektöründe uluslararası standartları benimsemiş, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, bünyesindeki eğitimler ile sürekli desteklenen, kalite ve etik değerlerden ödün vermeden üretimini, gelişen güncel teknolojileri kullanarak üstün kalite standartları, rekabetçi fiyatlar ve yüksek hassasiyetle gerçekleştiren şirketimiz, müşterilerimizin mevcut ve potansiyel ihtiyaçlarını doğru tespit ederek karşılamaya odaklanır ve memnuniyeti sağlar.

Vizyonumuz
Müşteri odaklı organizasyonel yapıyı desteklemekteyiz. AFC, çalışma ortamından ödün vermeden, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için kurumsal vatandaşlığın en yüksek etik standartları ile kararlı büyüme içerisinde; sorumluluğunu bilmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: AFC METAL PRES

: +90 262 743 1003

: Akse Mahallesi 534. Sokak No.19 Çayırova

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol