+90 212 288 60 60

ARGOZ GAZBETON

ARGOZ GAZBETON Logo

Gemikaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren Arkoz Gazbeton Samsun'un Havza ilçesinde sektörün en yenilikçi ve modern tesisinde gazbeton üretimi gerçekleştirmektedir. Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, Nahçıvan, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna ve Belarus gibi ülkelerde, farklı alanlarda faaliyet gösteren Gemikaya Holding, uluslararası bir şirketler topluluğu konumundadır. Yıllık yaklaşık bir milyon ton üretim kapasitesi ile Ağrı Çimento Fabrikası, Gemikaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren önemli yatırımlardan biridir.

Kaliteli ürün ve hizmet üretmeyi önemseyen, dışa bağımlılığı azaltarak yerel kaynakları harekete geçirmeyi birinci öncelik sayan, araştırma ve bilgiyi sosyal sorumluluk olarak gören, insan odaklı çevre değerlerine saygılı bir vizyon ve misyonla Gemikaya Holding ulusal ve uluslararası düzlemde faaliyetlerine devam etmektedir. Yapmış olduğu güçlü yatırımlar ile inşaat malzemeleri sektörünün önemli bir oyuncusu olma yolunda ilerleyen Gemikaya Holding, müşteri odaklı olmayı, çalışanlarına ve tüm paydaşlarına yüksek değer vermeyi ilke edinmiştir.

450.000 metreküp kapasitesi ile Havza bölgesinde üretimini gerçekleştiren Arkoz Gazbeton, yüksek kalite standartlarına sahip yapı sektörü ürünlerini, sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak ve çevre dostu üretim süreçleri ile üreterek maliyet avantajlı çözümler sunmaktır. Arkoz, hafif olması ile deprem dayanımına katkı sağlayan, kolay işlenebilir, çevreye ve insan sağlığına dost gazbeton ürünleri üreterek modern yapılaşmada önemli bir rol oynamaktadır.

Sektördeki en yeni ve en modern tesise sahip Arkoz, her zaman müşteriye en yakın marka olarak en yüksek hizmeti sağlamayı hedeflemektedir. Yenilikçi çözümleri, çevre ve insan odaklı yaklaşımları ile alanında lider olmayı ilke edinen Arkoz, gazbeton sektöründe kalite ve hizmet seviyesi olarak öncü olmayı amaç edinmiştir. Müşteri odaklı olmak, Arkoz’un kurumsal kültüründe yer almaktadır ve tüm süreçlerinde ve yaklaşımlarında bu kültürü uygulamaktadır. Müşteriye hizmette en iyi olmayı ilke edinerek hizmet seviyesinde sürekli iyileştirmeler gerçekleştirmektedir.

Arkoz, Türkiye genelindeki yaygın bayi ağının desteğinden de güç alarak, ülkemizin dört bir yanında yüksek kaliteli ürünleri ile sürdürülebilir yapı çözümleri sağlamaya devam edecektir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ARGOZ GAZBETON

: +90 850 317 5555

: Bekdiğin Mah. Havza OSB Cd. No:18/1 Havza

  • Üretici

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol