+90 212 288 60 60

SEDEF AHŞAP

SEDEF AHŞAP Logo

Küçük bir Ahşap kapı şirketi olarak 1978 yılında ülkenin en kaliteli kerestelerinin bulunduğu Kastamonu bölgesinde kurulan Sedef Ahşap, günümüzde ahşap kapı üretiminde dünya markaları arasında yer almaktadır. Hizmette, teknolojide ve üretimde kaliteye önem veren firmamız  şu anda 22.000 m² fabrika ve geniş stok alanlarıyla sektörün önde gelenlerinden olmaya devam etmekte. Gelişmiş makine parkuru ve 40 yılı aşkın tecrübeyle büyük uluslararası sipariş taleplerini karşılamaya ve ülke üretimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Sedef Ahşap kapı ve ya mobilya ürünleri üretiminde istikrarı korumak, en kaliteli ürünleri ile günümüzün ve geleceğin gereksinimlerine ayak uydurmak için uzman kadrosuyla Ar-ge çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güzel, zarif ürünlerimiz ile değer kattığımız mekanlar her geçen gün hızla çoğalmaktadır.

Doğaya saygılı olmak, onun bize verdiklerini geri vermek için sadece endüstriyel amaçla yetiştirilen ağaçları kullanıyoruz ve üretim süreci sonunda artan malzemelerimizi geri dönüştürerek temel kaynaklarımızı israf etmiyoruz. Kaliteli ürün ve hizmetler için Sedef Ahşapgüçlü ve güvenilir bir iş ortağıdır.

İstanbul ile yardımcı bölgelerde bulunan büyük depolarımız, otomatik stok yönetimiyle tüm dünya ülkelerine sevkiyat gerçekleştirebilecek kapasiteye sahiptir. Özel Projelerde çözüm ortağı olan Sedef Ahşap, profesyonellerin tercihi olmaya devam ediyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SEDEF AHŞAP

: +90 366 313 1894

: Tosya OSB 3.Cd No:5 Tosya

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol