+90 212 288 60 60

ÇEBİMARBLE

ÇEBİMARBLE Logo

1977 yılında kurulan firmamız, kısa dönemde sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almış; Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının yapı projelerinde çalışmalar yapmıştır ve yeni projelerde de varlığını göstermeye devam etmektedir.

Çebimarble; inşaat, proje uygulamaları ve dekorasyon işlerinde kullanılan tüm ithal ve yerli mermer, granit, doğal taş temini sağlamanın yanı sıra projelendirmek ve mimari tekniklere göre uygulamasını sağlamaktadır. Geniş ürün yelpazesi, işlerinde deneyimli çalışanları, başarılı referansları ve tecrübeli, kaliteli, yenilikçi kurumsal kimliğiyle sektördeki yerini konumlandırmıştır.

Uzun dönemli büyümenin sağlanması, ürün ve çalışmalarıyla hızla gelişen dünyayı takip ederek var olunması, kurumsal kimliğine yakışır şekilde sürekli olarak fark yaratan, rakiplerinin örnek aldığı, itibar ve marka değeri yüksek, lider bir kuruluş olmaktır.

Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yüksek performanslı, yaratıcı çözümlerle cevap vererek fayda sağlayan; güvenilir, yenilikçi ürünler sunarak problemsiz kaliteli projelere Çebimarble imzasını atmaktır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇEBİMARBLE

: +90 312 213 2424

: Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza B Blok No:25 Kat:24 Daire No:159 Çukurambar

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Bayi

1
E-Bültene Abone Ol