+90 212 288 60 60

FRY ASANSÖR SISTEMLERI

FRY ASANSÖR SISTEMLERI Logo

FRY asansör yillarin vermis oldugu birikim ve tecrübe ile her türlü asansör sistemlerinde kaliteli hizmet ve ürünleri sizlere sunmak amaciyla kurulmus ve her daim çözüm ortaginiz olacaktir. FRY asansör sistemleri yolcu asansörleri, yük asansörleri, Monsarj servis ve yemek asansörleri, otel,cafe,ev villa asansörleri, sedye asansörleri, araç asansörleri, araç platformlari, yük platformlari, yürüyen merdiven ve yürüyen bant islerinde, alaninda uzman teknik ekibiyle hizmet vermektedir.Temel hedefimiz kosulsuz müsteri memnuniyetidir. En son Yönetmeliklere ve teknolojiye uygun , Avrupa standartlarinda ürünlerin temini ,kurulumu , bakim ve servis islemleri temel görevimizdir.

 

MISYONUMUZ

Ileri teknoloji sayesinde insaa edilen yapilar dikey olarak büyümektedir, bunun sonucunda tasiyicilarin da önemi artmis bulunmaktadir. Yenilikleri ve teknolojiyi takip eden, sürekli gelismeye açik bir sirket olarak biz de sizler için yüksek konforlu kaliteli güvenli tasiyicilar insa edip hizmetinize sunuyoruz.

VIZYONUMUZ

Geçmisten bu zamana kadar içinde bulunmus oldugumuz sektörün eksikliklerini, hatalarini, gözlemleyerek kendimizi sürekli yenileyerek montaj ettigimiz tasiyicilarin kalitesiyle, güvenligiyle ve konforuyla sektöre damgamizi vurmak. Insan hayatindan daha önemli hiçbir sey olmadigi prensibiyle tasiyici asansörlerimizi montaj ederken güvenligi ön plana alip konfor ve kaliteyi de birlikte sunuyoruz Bu prensipler ilkesinde yapi insasi ile istigal eden bir nevi is ortagi oldugumuz firmalarin tasiyici noktasinda çözüm ortagi olup nihayetinde son kullanicilarin maksimum memnuniyetini saglayan bir firma olmak bizim en büyük hedefimizdir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: FRY ASANSÖR SISTEMLERI

: 02163793379

: Yunus Mahallesi Atölyeler Sokak No : 14 Kartal

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol