+90 212 288 60 60

Ema Asansör

Ema Asansör Logo

1993 yili'nda deneyimli ve konusunda uzman mühendisler tarafindan kurulan ve çalismaya baslayan EMA Elektro Makina ve Asansör End. ve Tic. A.S., hizmet anlayisini ve yaklasimini, gelisen teknolojiyi' de yakindan takip ederek günümüz gereksinimlerine uygun sekilde sürekli revize etmistir. Asansör tesislerinin projelendirilmesi, üretimi, montaji, satis sonrasi servis ve bakim hizmetlerini kapsayan genis faaliyet alanimizin her kademesinde gösterdigimiz titizlik ve ciddiyet EMA ismini asansör sektöründe saygin ve öncü bir konuma getirmistir. Sektöründe ki gelismeleri ve literatürü sürekli takip eden EMA, ekip olarak hala ilk günkü heyecani ile kendinden emin bir sekilde yoluna devam etmektedir.

EMA kuruldugu ilk günden bu yana, Avrupa' da asansör konusunda lider olan çesitli firmalarla isbirligi içinde olmus, yine Almanya, Ispanya, Italya ve Hirvatistan'da sektörün önde gelen firmalari ile koordinasyon ve isbirligi sonucunda, ileri teknoloji ürünü olan, yüksek hizli ve özel donanima sahip asansörler EMA' nin uzmanlik alani haline gelmistir.

Siz müsterilerimizin ihtiyaçlarini en iyi sekilde analiz ederek, emniyetli, estetik ve ekonomik çözümler üretiyoruz. Bu güne kadar Türkiye'nin her bölgesinde ve yurtdisinda tesis etmis oldugumuz yüzlerce asansörde oldugu gibi gelecekte de ekip olarak ana hedefimiz sizleri memnun edebilmektir.

Bize güvenin…

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Ema Asansör

: +90 212 531 01 27

: +90 212 531 22 05

: Tekstilkent A9 Blok No:33 Esenler

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol