+90 212 288 60 60

Imza Asansör

Imza Asansör Logo

2001 yilinda kurulus çalismalarina baslayan firmamiz, 2002’de resmi kurulusunu yapti. Firmamizin kurucularindan Ali Küçük ve Tuncay Incedere 1986 yilindan bu yana asansör sektöründe çesitli firmalarda çalisarak kazandiklari deneyimi firmamizda sizlere hizmet olarak sunmaktan gurur duymaktadir. Imza Asansör, genel olarak her türlü elektrikli, hidrolik, insan, hasta ve yük asansörlerini kapsayan tüm ürünlerde hizmet vermektedir. Asansöre ait elektrikli, hidrolik ve mekanik diger parçalar, cihazlar ve her türlü yapi malzemeleri gerek yurt içi, gerekse yurt disindan yüksek kaliteli malzemeler üreten güvenilir firmalardan temin edilir. Malzeme ve materyal ihtiyacini karsilarken önem verdigimiz hususlar müsteri memnuniyeti ve güvenli kullanimdir.

POLITIKAMIZ


Asansörlerin Imalat, Birlestirme, Montaj, Son Muayene ve Deneylerini yapan firmamiz asagidaki ilkeleri yönetim politikasi olarak benimsemistir; Ülkemizdeki yasal gerekliliklere ve uluslararasi anlasmalara uymak, Tüm faaliyetlerimizde ekip çalismasini benimseyerek müsteri memnuniyeti odakli is anlayisini saglamak, ISO 9001standardina uygun bir sistem kurmak ve sürekli gelistirmek, Iç ve dis hususlar ile ilgili risk ve firsatlari belirleyerek analizleri yapmak ve sürekli iyilesmeyi saglamak, Çalisanlarimiza kalite konusunda egitimler vererek bilinçlenmelerini saglamak, farkindaliklarini artirmak.

 

Degerlerimiz

Temel degerlerimiz tüm ticari ve diger kaygilarin üzerinde ve degismezdir. Bunlar Çoruh Asansör Sirketi’ nin mihenk tasidir. Çoruh Asansör. Sirketi yapisini güçlü tutan, dogrulugu saglayan ve büyüme stratejimizin gerçeklesmesine imkan taniyan, bu degerlerdir. Bu degerler bizi ileri tasiyacagina ve basarili kilacagina inaniyoruz.
• Adil, dürüst ve saygili olmak,
• Yasal ve etik kurallara uymak,
• Disiplinli ve tutkulu çalismak,
• Her zaman iyi niyetli, önyargisiz olarak pozitif düsünmeyi esas almak,
• Müsteri, çalisan ve tedarikçi odakli olmak,
• Sosyal ve çevresel sorumluluk’tur.
Kurulus Baglami
Iç Hususlar Dis Hususlar Ilgili Taraflar
Kurum Degerleri Ve Kültürü Müsteri Talep ve Beklentileri Çalisanlar
Üst Yönetim Rekabet ve Piyasa Sartlari Müsteriler
Is Gücü / Uzman Personel Yasal Sartlar ve Merciiler Tedarikçiler
Altyapi
(Yazilim Sistemleri, PC, Makinalar) Standart Gereksinimleri
(ISO 9001 ve TSE Standartlari) Devlet
Proses Performanslari Teknolojik Degisimler Yasal Merciiler
Çalisanin Memnuniyeti Sosyal ve Ekonomik Çevre, Cografi Konum ve Sartlar Toplum

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Imza Asansör

: (0212) 429 53 00

: -

: KALITENIN VE GÜVENIN ALTINDAKI ‘IMZA’ HAVAALANI MAH. ANADOLU CAD. GAZIPASA SK. NO 46/A Esenler

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol