+90 212 288 60 60

Kirantas Asansör

Kirantas Asansör Logo

Kirantas Asansör Ins.Tur.San.ve Tic.Ltd.Sti.  Mehmet PEHLIVAN tarafindan Istanbul’da 1985 yilinda kurulmus olup; deneyimli ve isinde uzman kadrosu ile asansör sektörünün en iyileri arasinda olmaya devam etmektedir.
Kirantas Asansör olarak asansörlerimizin uzun yillar boyunca tereddütsüz kullanilmasi için daima müsteri memnuniyeti odakli olmaya dikkat ediyoruz. Teknolojiyi yakindan takip ederek, yaptigimiz her iste yenilikçi anlayisimizi koruyoruz. Müsterilerimiz ile aramizdaki en temel bag olan güven duygusunu sarsmadan ve kaliteden ödün vermeden hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
Tam otomatik, Yarim otomatik, Insan ve Yük Asansörleri, Hasta ve Sedye Asansörleri, Hidrolik Asansörler, Panoramik Asansörler ve Monsarj Asansörlerin Üretimini, Montaj ve Periyodik Bakimlarini, Asansör Revizyonlarini S.T.B. ve CE güvencesiyle yapmaktadir.

     Firmamizin kalite anlayisi, bütün personeliyle basarili çalismalarini CE'nin ve ISO'nun istedigi düzeyde sürdürmektir. Kalite kontrol ve teçhizatlariyla donatilmis laboratuvarimizda Asansör Avan Projelendirme ve Büro Tescili konusunda SMM belgelerine sahip bir elektrik-elektronik ve bir makine mühendisi hizmet vermekte, gerekli deney ve testler bu ekipçe yapilmaktadir. Teknik sorumlu mühendislerin yaninda tecrübeli teknik montörlerimiz de imalat ve bakim islerini büyük bir ustalik ve titizlikle sürdürmektedir.Firmamizin imalat bölümünde bazi asansörlerin kabin imalati yapilmaktadir.Montaji biten asansörü teslim ettikten sonra müsteri ile karsilikli yillik bakim sözlesmesi imzalandigi taktirde arizalarini 24 saat içerisinde gidermeye çalisan bakim ekibimiz bulunuyor.Bakim ekibinde çalisan elemanlarimiz TMMOB Türkiye Makine Mühendisler Odasi’ndan gerekli sertifikalarini almis donanimli çalisanlarimizdir.Ayrica; yeni yönetmelige göre denetlenen asansörlerin revizyonlarini yapan revizyon ekibimizde bulunmaktadir.Firmamiz genç ve dinamik gençlerin asansör sektörüne atilmasini saglamak amaciyla stajyer ögrencilere de kapisini daima açik tutmaktadir.Bu dogrultuda,  bünyemizde staj ögrencilerine de yer verilmekte olup  meslek lisesi  ögrencilerini imalatimizda çalistirmaktadir.

     Firmamiz çalisanlarimizin is güvenligini büyük ölçüde önemsemektedir. Firmamiz, Is Güvenligi Uzmanlari tarafindan denetlenmis olup, risk degerlendirme raporundaki eksiklikleri giderme konusunda gerekli tedbirleri almistir.Ayrica, elemanlarimiz saglik kontrollerinden geçirilerek güvenli bir is ortami hazirlanmistir. Bu dogrultuda; firmamizda sertifikalarini almis elemanlarimizdan olusan bir yangin müdahale ekibi ve bir de ilkyardim ekibi bulunmaktadir.Firmamiz, is ekipmanlarinin tesis edilip kullanilmasi konusunda da oldukça hassastir.
Degisen teknoloji ve müsteri anlayisina paralel olarak sahip oldugu ticari potansiyeli sürekli gelistiren Kirantas sektörünün en iyileri arasinda emin adimlarla ilerlemektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Kirantas Asansör

: +90 212 549 68 29

: +90 212 549 05 41

: Ikitelli Organize Sanayi Bölgesi, Demirciler San. Sitesi, E-2 Blok No:377 Ikitelli - Basaksehir

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol