+90 212 288 60 60

Liftsan Asansör

Liftsan Asansör Logo

Liftsan Asansör olarak, 2006 yilindan itibaren müsterilerimizin farkli amaç ve gereksinimlerine göre tasarlayip, gelistirir, imalatini, satis ve montajini yapmaktayiz. Ayrica düzenli servis ve bakim hizmetleri sunarak müsterilerimizin güvenligini en üst seviyede tutmayi amaçlamaktayiz.

Edindigimiz tecrübelerimiz ve çalisanlarimizin essiz mühendislik yetenekleri ile dünyanin önde gelen asansör sirketlerinden biri haline gelmekteyiz. Asansörde sürdürülebilirlik ilkesine dayanarak, kentleri ve binalari daha akilli, güvenilir ve yasanacak en iyi yerler haline getirirken, kentlesmenin zorluklariyla mücadele ederek yenilikçi çözümlere yatirim yapmaktayiz.

Asansör, yük asansörü, heliport veya yürüyen merdivenler; iyi yapildiginda kentsel hareketlilik sikisikligini, kirliligi, stres ve enerji tüketimini azaltir.

Yenilikçi, verimli ve güvenilir yolcu tasimaciligi sistemleri ürünlerimiz; yeni bir sistem insa edildiginde veya mevcut bir sistemi modernize etmek istendiginde, önemli ölçüde enerji ve zaman verimliligi saglar.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Liftsan Asansör

: 0 (312) 394 44 60

: Güventepe Mahallesi Veysel Satiroglu Caddesi No: 6/A Yenimahalle

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol