+90 212 288 60 60

Römay Asansör

Römay Asansör Logo

Römay Asansör, 1973 yilinda babamiz Kemal Aydogmus tarafindan sadece asansör montajiyla baslayan serüvenimiz degisen dünya sartlari içerisinde vizyonunu genisletmek çalisan personel sayisini arttirmak ve daha genis müsteri portföyüne hitap etmek için 1998 ylinda kurumsallasmis, bir aile sirketidir.

Istanbul’ da faaliyet gösteren ve bir aile sirketi olan Römay Asansör,Türkiye’ nin bir çok ilinde hizmet vermekle kalmayip, SURIYE, MAKEDONYA, KIBRIS gibi ülkelerle de çalismaktadir.

Römay Asansör’ ün faaliyet alaninda her türlü elektrik ,makine dairesiz hidrolik, insan, yük, monsarj, panoramik,sedye, araç ve engelli asansörlerin yürüyen bant ve yürüyen merdivenlerin proje çizimi montaji ve servisi bulunmaktadir.

Römay Asanasör hizmet verdigi süre içerisinde ISO 9001-2008, TSE, HYB, CE, EN 13015, MARKA TESCIL BELGESI, SANAYI BAKANLIGI SATIS SONRASI HIZMET YETERLILIK BELGESI, SANAYI BAKANLIGI GARANTI BELGESI, MAKINE MÜHENDISI ve ELEKTRIK MÜHENDISI bünyesinde bulunmaktadir.

Kendine yeni hedefler belirleyen sirketimiz, merkez ofisimizin yaninda tüm asansör malzemelerinin tümünün bulundugu 2 katli bir showroom açarak hizmet agini genisletmeye baslayan firmamiz her geçen gün güçlenen alt yapisi ve uzman personelleri ile sektöre daha güvenli daha kaliteli hizmet sunarak yoluna devam etmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Römay Asansör

: +90 216 442 74 41

: +90 216 457 13 99

: Cevizli Mah. Sehit Sinan Çilingir Sok. Birlik Sitesi 4B Blok No:3 MALTEPE

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol