+90 212 288 60 60

Sahin Asansör

Sahin Asansör Logo

Yaratici çözümler ile projelerinize deger katmak için…

1980 yilinda Istanbul Anadolu yakasinda kurulan Sahin Asansörleri San. ve Tic. Ltd. Sti. operasyon binasi ve depo alanlarinin bulundugu 1500 m²’lik merkez binasinda faaliyetlerini sürdürmektedir. Her tür kapasitede elektrikli ve hidrolik asansörlerin tasarimi, montaji, servis ve bakimi konularinda 40 yila yakin deneyimi ile hatasiz ve üstün nitelikli hizmet sunmaktadir.

Çalisma seklimizle fark yaratiyoruz!

Güncel kalite standartlarini ve teknolojiyi yakindan takip ederek; ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi güvencesinde, AB teknik mevzuati 95/16/EC sayili asansör direktifine uygun faaliyet göstermektedir.

Önce sizi dinliyor, isteginiz dogrultusunda ihtiyaciniz olan dogru çözümü uygun maliyetle sunuyoruz. Zamaninizin degerli oldugunun farkindayiz ve söz verdigimiz zamanda isimize basliyor, çalismamiz için gerekli ekipmani sürekli yanimizda tasiyarak gereksiz zaman kayiplarini önlüyoruz. Isleri büyük / küçük diye ayirt etmeden güler yüzle yapiyoruz. Yaptigimiz islerin arkasinda duruyor, montaj ve servis sonrasi sorularinizi yanitliyor, gerektiginde müdahale ederek magdur olmanizi önlüyor, mutlu müsteriler yaratmak için çalisiyoruz. Biliyoruz ki basari yapilan is sayisinda degil hakkiyla yapilan is sonucu memnun müsterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Sahin Asansör

: +90 216 456 97 46

: +90 216 456 97 45

: Atatürk Mh. Mustafa Kemal Cd. No:10 Atasehir

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Bayi

1
E-Bültene Abone Ol