+90 212 288 60 60

DETAY AYDINLATMA

DETAY AYDINLATMA Logo

1993 yilinda Istanbul'da kurulan Detay Aydinlatma, aydinlatma armatür üretimi, satisi ve ihracati konusunda faaliyet göstermektedir. Yurt içi ve yurt disinda basarili aydinlatma projelerine imza atmaktadir. Detay Aydinlatma, marka degerini her geçen gün artirarak aydinlatma sektöründe pazarin en basarili firmalarindan biri olma vizyonu ile aydinlatma yolculuguna devam etmektedir.

Detay Aydinlatma'nin bu basarisinda profesyonel yönetim kadrosu, devamli gelistirilen satis kanallari, teknik projelendirme agi ve satis ekibinin egitim sürekliliginin katkisi büyüktür.

Uzman, dinamik ve inovasyona deger katan satis ekibi, proje, satis, pazarlama faaliyetleri ve müsteri odaklilik prensibi ile müsterilerine maksimum kazanç saglamakta ve deger katmaktadir. Bu çalismalari ile satis ekibi, Detay Aydinlatma'nin yurt içinde alaninda en iyi firmalardan biri olmasina katkida bulunurken, ihracat kanalinda yapmis olduklari çalismalarla faaliyetlerini yurt disinda da her geçen gün artirmaktadir.

Detay Aydinlatma'nin sahip oldugu uzman kadrolardan biri de proje departmanidir. Proje departmani, mühendis, mimar ve elektrik teknikerlerinden olusan teknik kadrosu ile hizmet vermektedir. Proje departmani ayni zamanda projeleri yerinde degerlendirme, egitim ve ilgili alanlarda müsterilerine ücretsiz danismanlik hizmeti sunmaktadir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DETAY AYDINLATMA

: +90 216 602 11 41

: -

: Adres: Emek Mahallesi, Sirdas Sokak No:27 Sancaktepe

  • Üretici

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol